ArboristSite.com Sponsors
 
 


7900 Leaking

Discussion in 'Chainsaw' started by Jesse Benson, Mar 9, 2009.

  1. Jesse Benson

    Jesse Benson ArboristSite Lurker

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    31
    Likes Received:
    11
    Location:
    WI
    I have a 7900 that is about a month old. Once in a while it leaks gas. It looks like it comes from the cap. The o-ring has no knicks, I have tried snugging it and really tightening it. It will only do this once in a while. Does anyone else have this problem. I know this is a simple problem, but I have tried the things that make sense with no prevail. What do ya think.:mad:
     
  2. computeruser

    computeruser Addicted to ArboristSite

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Messages:
    5,774
    Likes Received:
    1,258
    Location:
    East Lansing, MI
    I had one that did that. Changed the O-ring that looked "perfect" and it stopped.
     
  3. Jesse Benson

    Jesse Benson ArboristSite Lurker

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    31
    Likes Received:
    11
    Location:
    WI
    Hey, thanks puter guy. I guess I will be off to get an o-ring. I hate when you have problems that show no obvious defects.
     
  4. JT78

    JT78 AboristSite Guru

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    764
    Likes Received:
    75
    Location:
    Burlington,NC
    I have had this problem with my 7900 and I took the O ring off and cleaned everything really well no more problems I think my issue was just a little saw dust.
     

Share This Page