ArboristSite.com Sponsors
 
 


Members unable to post on this site from a phone

Discussion in 'Chainsaw' started by pioneerguy600, Feb 13, 2019.

  1. pioneerguy600

    pioneerguy600 Lost in Space Staff Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    37,736
    Likes Received:
    17,853
    Location:
    N.S. Canada
    Have to ask this out there. Has anyone found the fix for accessing this site from a phone when its not possible to post?. I am being bombarded by members that cannot post on the site, they can post on my profile page only. This problem only seems to be affecting those using a phone for posting , it does not affect PC`s as far as I have heard.
     
  2. sixonetonoffun

    sixonetonoffun Addicted to ArboristSite

    Joined:
    May 5, 2017
    Messages:
    2,751
    Likes Received:
    4,572
    Location:
    Earth
    I only use the phone. Not having an issue. I wonder if their ip switches a lot (traveling ECT...) Causing the session to be invalid until refreshed?
     
  3. Scratch

    Scratch ArboristSite Lurker

    Joined:
    Feb 7, 2019
    Messages:
    12
    Likes Received:
    36
    Location:
    Hudson, WI
    That's weird, I can post from my iPhone 6 and pc, but can't from my iPad. Weird...?
     
    Leeroy, Duce and pioneerguy600 like this.
  4. pioneerguy600

    pioneerguy600 Lost in Space Staff Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    37,736
    Likes Received:
    17,853
    Location:
    N.S. Canada
    Members are telling me they are using WiFi and it does not matter their location, have tried moving to several locations but still have the same problem.
     
  5. Jed1124

    Jed1124 Addicted to ArboristSite

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    2,661
    Likes Received:
    3,353
    Location:
    NW,CT
    No problems here. Posting from an i phone.
     
    Duce and pioneerguy600 like this.
  6. Duce

    Duce Addicted to ArboristSite

    Joined:
    Aug 29, 2013
    Messages:
    2,412
    Likes Received:
    4,200
    Location:
    Roscommon,MI
    I am on WiFi. LG cheap phone.
     
    pioneerguy600 likes this.
  7. full chizel

    full chizel ArboristSite Operative

    Joined:
    Feb 12, 2019
    Messages:
    156
    Likes Received:
    272
    Location:
    USofA
    No problems on my Iphone
     
    pioneerguy600 likes this.
  8. Mastermind Worksaws

    Mastermind Worksaws The Enabler

    Joined:
    Jan 14, 2018
    Messages:
    396
    Likes Received:
    2,074
    Location:
    Jamestown Tennessee
    I'm having intermittent issues here, and on O P E while using a phone.
     
    farmer steve and pioneerguy600 like this.
  9. pioneerguy600

    pioneerguy600 Lost in Space Staff Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    37,736
    Likes Received:
    17,853
    Location:
    N.S. Canada
    Members are saying they can access the site and read posts but cannot reply, I have no idea what is causing this but hoped someone that did have this has found a fix. A couple days ago someone claimed they needed to download an ,app, to get back into posting.
     
    farmer steve likes this.
  10. s sidewall

    s sidewall Addicted to ArboristSite

    Joined:
    Apr 28, 2014
    Messages:
    6,539
    Likes Received:
    8,019
    Location:
    Bostwick, Ga
    No problems here posting on a Samsung using Tapatalk, wi-fi or data.

    Steve
     
    pioneerguy600 likes this.
  11. ammoaddict

    ammoaddict ArboristSite Guru

    Joined:
    Sep 23, 2017
    Messages:
    693
    Likes Received:
    575
    Location:
    Granite Falls, NC
    No problems other than being very slow at times. Moto G 4 and Tapatalk

    Sent from my Moto G (4) using Tapatalk
     
    pioneerguy600 likes this.
  12. grizz55chev

    grizz55chev Tree Freak

    Joined:
    Dec 9, 2010
    Messages:
    10,363
    Likes Received:
    18,719
    Location:
    northern calif., around auburn
    My iPad works just fine.
     
    farmer steve and pioneerguy600 like this.
  13. farmer steve

    farmer steve outstanding in my field, 5150

    Joined:
    Feb 8, 2013
    Messages:
    14,438
    Likes Received:
    106,331
    Location:
    Stihl, PA
    I had that problem a week or so ago and i went into my phone and did a cleanup of stuff and it's work fine ever since.
     
    pioneerguy600 likes this.
  14. pioneerguy600

    pioneerguy600 Lost in Space Staff Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    37,736
    Likes Received:
    17,853
    Location:
    N.S. Canada
    Anything special to look for? I know affected members are watching and reading this thread, just trying to help them get back on here.
     
    farmer steve and Leeroy like this.
  15. Drptrch

    Drptrch Addicted to ArboristSite

    Joined:
    Dec 4, 2015
    Messages:
    1,246
    Likes Received:
    1,827
    Location:
    Sonoma County
    Probably “Tapatalk” app




    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    pioneerguy600 likes this.
  16. Drptrch

    Drptrch Addicted to ArboristSite

    Joined:
    Dec 4, 2015
    Messages:
    1,246
    Likes Received:
    1,827
    Location:
    Sonoma County
    1 Refresh phone,
    2 clear cache on Tapatalk,
    3 and access each forum individually and log out then log back in


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    farmer steve and pioneerguy600 like this.
  17. grizz55chev

    grizz55chev Tree Freak

    Joined:
    Dec 9, 2010
    Messages:
    10,363
    Likes Received:
    18,719
    Location:
    northern calif., around auburn
    Never used the taptalk on my Samsung smart phone and never had a problem logging on to this site.
     
  18. farmer steve

    farmer steve outstanding in my field, 5150

    Joined:
    Feb 8, 2013
    Messages:
    14,438
    Likes Received:
    106,331
    Location:
    Stihl, PA
    i tried to find what i did but not sure where i found it on my phone. i'll keep looking.
     
    pioneerguy600 likes this.
  19. farmer steve

    farmer steve outstanding in my field, 5150

    Joined:
    Feb 8, 2013
    Messages:
    14,438
    Likes Received:
    106,331
    Location:
    Stihl, PA
    on my samsung phone it is under device maintenance. this is for clearing up junk like ads,cached info and video thumbnails . not sure if it will work for all.
     
    pioneerguy600 likes this.
  20. NeSurfcaster

    NeSurfcaster ArboristSite Operative

    Joined:
    Apr 8, 2018
    Messages:
    195
    Likes Received:
    245
    Location:
    South Jersey
    I can't post while using firefox, I have to use google chrome to post. Theres just nowhere to type a post or PM. It says post reply but nowhere to type a post. I was told it was a cache?(whatever that is) or ad blocker. I tried w/ ad blocker on/off but no difference, restarted firefox still no luck.
     
    farmer steve and pioneerguy600 like this.

Share This Page