• Please be aware that we have recently gotten a wave of users that, when researched, are found to be from Nigeria. They are trying to sell products and asking to be paid through Zelle or Venmo leaving users with no recourse if they don't ship the product. If you suspect this activity please contact admin and we will research their information to verify their location.

ArboristSite.com Sponsors
Peak Industries


Solved Tapatalk

Big_Wood

Big_Wood

westcoast dweller
Joined
Dec 11, 2012
Messages
7,335
Location
Canuckistan
thanks, just came in here to start a thread on this. i've sent the error reports i get to tapatalk but i don't think it helps them get their ass in gear about it.
 
jr27236

jr27236

Addicted to ArboristSite
Joined
Aug 27, 2015
Messages
1,603
Location
US
Having the same issue. It sees all other forums but Arboristsite just loads and reloads. This site is my daily read.....
 
Firemoore98

Firemoore98

ArboristSite Operative
Joined
Jan 31, 2016
Messages
208
Age
40
Location
Columbus Ohio
Thank goodness, I thought I got evicted. You know "you ain't gotta go but you can't stay".

Seems to be working today.

Thanks

Jason


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Todo10

Todo10

Administrator
Staff member
Joined
Sep 30, 2013
Messages
777
Location
.
I was readying another thread that Todo10 said try and delete app and retry.
Actually it seems a Tapatalk bug..I'll update this thread as soon as I'll have news. I've already reported this issue to Tapatalk
 
MarkEagleUSA

MarkEagleUSA

ArboristSite Guru
Joined
May 5, 2013
Messages
959
Location
CT
I was readying another thread that Todo10 said try and delete app and retry.
Tried that... didn't work. All other TT forums working fine. Click on AS and TT returns to the main screen. My guess it's a login problem but I can't get to the AS login from TT.
 
Top