ArboristSite.com Sponsors
 
 


Site seems normal again

Discussion in 'Chainsaw' started by REJ2, Nov 17, 2010.

  1. REJ2

    REJ2 Firewood Hack

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    4,930
    Likes Received:
    1,650
    Location:
    Milford, KS
    Last few weeks have been miserable waiting for pages to load,seems better at least for now. I've got some catching up to do. REJ2
     
    sunfish likes this.
  2. sunfish

    sunfish Fish Head

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    10,133
    Likes Received:
    4,875
    Location:
    Success Missouri
    Workin Great!

    This is about the time it starts slowing down for me and between 8 to 9pm forget about it.
     
    REJ2 likes this.
  3. blsnelling

    blsnelling Site Sponsor

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    44,495
    Likes Received:
    10,231
    Location:
    Franklin, OH
    Seems to be working like a charm. What a relief!
     
  4. REJ2

    REJ2 Firewood Hack

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    4,930
    Likes Received:
    1,650
    Location:
    Milford, KS
    I can rep again and not have to wait 40 seconds for the OK button. REJ2
     
    Art Vandelay likes this.
  5. MNfarmer

    MNfarmer ArboristSite Operative

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    476
    Likes Received:
    56
    Location:
    Palisade MN
    I was on earlier today and twice I was told the server was busy, since then it's been working great!
     
    REJ2 likes this.
  6. sunfish

    sunfish Fish Head

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    10,133
    Likes Received:
    4,875
    Location:
    Success Missouri
    They were working on it earlier today. They did good!
     
  7. REJ2

    REJ2 Firewood Hack

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    4,930
    Likes Received:
    1,650
    Location:
    Milford, KS
    AH!! Bout time.
    REJ2
     
  8. blsnelling

    blsnelling Site Sponsor

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    44,495
    Likes Received:
    10,231
    Location:
    Franklin, OH
    210 active users right now and the new server is flying! Nice!
     
  9. pioneerguy600

    pioneerguy600 Tree Freak

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    29,615
    Likes Received:
    4,189
    Location:
    N.S. Canada
    Yes, much better,faster loading. They did a good job, much appreciated.

    Pioneerguy600
     
  10. Duke Thieroff

    Duke Thieroff Fill your hands, you SOB! / AS Sponsor

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    2,411
    Likes Received:
    604
    Location:
    Beaver County, Pennsylvania
    Encountering a few search issues, but I'm sure it will even out soon.



    Glad to see it running smooth, they must've given the server a muffler mod and took the limiter caps off.
    :clap:


    CT
     
    REJ2 likes this.
  11. MadMax5578

    MadMax5578 AboristSite Guru

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    543
    Likes Received:
    49
    Location:
    Canterbury, CT
    Yup, seems to be working tons better then in the past.

    +1 to the head-up's for making the changes for a new server. AS has become a part of my nightly after work routine! :rock:
     
  12. oldmar

    oldmar ArboristSite Operative

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    234
    Likes Received:
    53
    Location:
    Scranton-ish
    Huge login issues for me, couldn't get on for last 6 hours. Finally logged in, but keep getting signed out. At least the pages load faster...
     
  13. blsnelling

    blsnelling Site Sponsor

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    44,495
    Likes Received:
    10,231
    Location:
    Franklin, OH
    That's really odd. I haven't logged in once since it came back up. What browser are you using?
     
  14. oldmar

    oldmar ArboristSite Operative

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    234
    Likes Received:
    53
    Location:
    Scranton-ish
    Using Firefox. I kept getting 'too many failed login attempts, please go away for 15 minutes' msgs, and Jennifer emailed to say that they'd been having some issues. Actually got an email from AS informing me of failed logins, originating from 70.86.55.98 which is.... AS.
     
  15. blsnelling

    blsnelling Site Sponsor

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    44,495
    Likes Received:
    10,231
    Location:
    Franklin, OH
    I'm using IE here.
     
  16. oldmar

    oldmar ArboristSite Operative

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    234
    Likes Received:
    53
    Location:
    Scranton-ish
    It seems that I can stay logged in for about 30 seconds, give or take.
     
  17. oldmar

    oldmar ArboristSite Operative

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    234
    Likes Received:
    53
    Location:
    Scranton-ish
    Short posts seem to work best.
     
  18. albert

    albert Addicted to ArboristSite

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    1,322
    Likes Received:
    151
    Location:
    s.e pa.
    I can't log in on my desk top, but the lap top seems fine.
     
  19. Rudedog

    Rudedog Addicted to ArboristSite

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    2,841
    Likes Received:
    802
    Location:
    Brunswick, Maryland
    That's exactly what happened to me. Had to change my password and finally got on.
     
  20. MNfarmer

    MNfarmer ArboristSite Operative

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    476
    Likes Received:
    56
    Location:
    Palisade MN
    Having some trouble this morning.... I can't search anything! I type in a search and it shows up no matches, except for anything that was posted after yesterday afternoon! Did we lose the archives?? What's up with that?
     
    Last edited: Nov 18, 2010

Share This Page